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고등학교 영어/영어 비상 홍민표

고1 비상 홍민표 1과 Read More 한줄 해석 Best Job Ever? Hear from a Chocolate Taster!

by ₯₺﷼₳
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Best Job Ever? Hear from a Chocolate Taster!

최고의 직업? 초콜릿 맛 감식가에게 들어보세요! 

I'm Cathy Carter. I taste chocolate and evaluate its quality, telling good chocolate from bad, faulty chocolate.

저는 Cathy Carter입니다. 저는 초콜릿을 맛보고 좋은 초콜릿을 질이 떨어지고 흠이 있는 초콜릿과 구별하며 그 품질을 평가합니다. 

 

The evaluation process begins with smelling samples and breaking them to see if they sound crisp.

평가 과정은 샘플의 냄새를 맡아 보고 바삭바삭한 소리가 나는지 알아보기 위해 부숴 보는 것으로 시작합니다. 

 

Old or improperly stored chocolate doesn't make a crisp sound.

오래되거나 잘못 보관된 초콜릿은 바삭바삭한 소리가 나지 않습니다. 

 

Then comes the actual tasting. I put a small piece into my mouth, press it lightly against the roof of my mouth, and wait until it melts.

다음은 실제로 먹어 볼 차례입니다. 저는 작은 조각을 입안에 넣고, 입천장에 가볍게 누른 후 녹기를 기다립니다. 

 

Then I breathe out through my nose to identify the smell.

그런 다음 저는 냄새를 확인하기 위해 코로 숨을 내쉽니다. 

 

I always record everything like smells, sounds, tastes, and textures on a computer.

저는 냄새, 소리, 맛, 질감과 같은 모든 것을 항상 컴퓨터에 기록합니다. 

 

As a chocolate taster, the most important part of my job is keeping my mouth objective.

초콜릿 맛 감식가로서, 저의 직업에서 가장 중요한 부분은 저의 입을 객관적으로 유지하는 것입니다. 

 

I have to keep my mouth ready and lively so that my evaluation may be as objective as possible.

저는 평가가 가능한 객관적일 수 있도록 제 입을 준비되어 있고 활기 넘치게 유지해야 합니다. 

 

Since I taste an average of thirty samples a day, one should not affect the taste of another.

제가 하루 평균 서른 개의 샘플을 맛보기 때문에, 하나가 다른 것의 맛에 영향을 주면 안 됩니다. 

 

As soon as one is done, I spit it back out and wait for a while.

하나를 끝내자마자, 저는 그것을 다시 뱉어내고 잠시 기다립니다. 

 

Then I eat a cracker and drink some warm water to get my senses back.

그 다음에는 감각을 되찾기 위해 크래커를 하나 먹고 따뜻한 물을 마십니다. 

 

For those who want to become chocolate tasters, I would say love of chocolate is not all it takes to succeed.

초콜릿 맛 감식가가 되고 싶은 이들에게, 저는 성공하기 위해 필요한 것이 초콜릿에 대한 사랑이 전부가 아니라는 것을 말해 주고 싶습니다. 

 

Keen observation skills and a good understanding of basic concepts of chemistry are required, and a degree in Food Technology is recommended.

예리한 관찰 능력과 기초 화학 개념에 대한 좋은 이해력도 필요하며 식품공학 학위가 권장됩니다.

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